Lilli-ontelokude, vyyhti

Lilli-ontelokude, vyyhti

Alkaen 14,00 € / kg
<strong>heti varastossa</strong>
Lisätietoja
TuotemerkkiLankava
Materiaali80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri
Koko1 kg = n. 220 m
MuotoVyyhti
Puikot12–20 mm
Virkkuukoukku7–9 mm
kg

Lilli-ontelokude, vyyhti

Huom. Sävy nro 08. Oranssi vaihtunut, uusi sävy on 08. Poltettu oranssi.

Lilli-ontelokude on tasalaatuinen, pyöreä ja napakka kierrätyspuuvillainen ontelokude matonkudontaan ja virkkaukseen, ja miksei myös neulepuikoille, kun haluat tehdä jotakin suuremmassa mittakaavassa. Lilli on suositun kori- ja mattovirkkausgenren ykköstähti.

Lilli-ontelokude valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Huomioitavaa: Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla. Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 15-20 %. Kuteet voidaan kutistaa jo ennen käyttöä pesemällä ne pesukoneessa kirjopesuohjelmalla. Kuteet tulee lingota hyvin, mahdollisimman kuiviksi. Lilli-ontelokuteen värikartta on suuntaa-antava. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä pieniä eräkohtaisia eroja.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Lilli-ontelokude, vyyhti

Liittyvät mallityöt

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
Copyright © - Lankava