Villasukkaohjeet

Villasukkaohjeet
Laskeva
Sivu
Laskeva
Sivu

Villasukat moneen makuun!

Lankavan ilmaisilla villasukka ohjeilla ja langoilla neulot kauniit sukat itselle tai lahjaksi. Villasukkaohjeistamme löydät ohjeet moneen tarpeeseen; halusitpa neuloa kirjoneulesukat, perusvillasukat, pitsisukat tai kauniit palmikkosukat. Mikä onkaan rentouttavampaa ja palkitsevampaa kuin sukkien neulominen? Saat lyhyessä ajassa valmiiksi jotakin konkreettista ja tarpeellista. Lämmittävästä sukkaparista ilahtuu jokainen, joten neulo yksi pari itselle ja sitten koko perheelle, ystävälle ja tuttavalle. Sukkalankoja löydät meiltä joka makuun ja tarpeeseen.

Ilmaisia villasukkaohjeita useassa eri koossa

Villasukkaohjeemme on lajiteltu ohjeiden ilmoittaman koon mukaan kolmeen kategoriaan, jotta oikean kokoisen sukkaohjeen löytäminen olisi helpompaa. Lasten sukkaohjeissa pienimmät ovat mitoitettu vauvoille ja suurimmat noin kokoon 35 saakka, yleisimmin naisten jalkaan sopivia villasukkamalleja löydät koossa 36-41 ja miesten villasukkia sekä muuten suuremalle mitoitukselle tehtyjä malleja koossa 42-47. Samoja malleja voi löytyä useammasta eri kokoluokasta, jos ohjeen mitoitukset on laskettu moneen eri kokoon. Kokomitoitukset ovat suuntaa antavia.

Lisää ilmaisia ohjeita arkistomalleissa

Kaipaatko lisää ideoita villasukkien neulomiseen vai onko jokin vanhempi mieleinen malli hukassa? Kurkista villasukkaohjeiden arkistomalleihin! Arkistomalleista löydät vanhempia, hyväksi havaittuja villasukkamalleja joihin käytetty lanka on joko poistunut valikoimastamme tai sen valmistaminen on lopetettu. Arkistomalleista löydät ilmaisia villasukkaohjeita niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Copyright © - Lankava