Asusteohjeet: Arkistomallit

Laskeva
Sivu
Laskeva
Sivu

Asuste -ohjeiden arkisto

Täältä löydät huivit, kassit, pipot, lapaset, myssyt, liinat, korut ja tossut sekä paljon muita ihania asusteita - arkistoituna muttei unohdettuina!

Järjestelimme ilmaisten ohjeidemme valtaisaa tulvaa uudelleen, jotta sinun olisi helpompi löytää itsellesi se paras ilmainen käsityöohje. Asusteiden arkistomalleihin on koottuna arkistomallit kaikista eri asuste -ohjeistamme.

Mikä on arkistomalli?

Lankavan käsityöohjeiden arkistomallit ovat hyväksi havaittuja, kauniita ohjeita erilaisiin käsitöihin mutta ajan saatossa ohjeeseen käytetty lanka/materiaali on joko poistunut valikoimastamme tai langan/materiaalin valmistaminen on lopetettu kokonaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö näitä arkistojen aarteita voisi enää hyödyntää! Lankavalikoimastamme löytyy korvaavia lankoja poistuneiden tilalle, tärkeää on kuitenkin huomioida etenkin langan vahvuus, ettei käsityön koko muutu oleellisesti. Mikäli korvaavan langan/materiaalin löytäminen johonkin arkistomalliin osoittautuu hankalaksi, voit kysyä apua esimerkiksi sähköpostilla: lankava@lankava.fi

Uusien ohjeiden suunnittelun ohella työstämme ehtiessämme myös päivityksiä suosituimpiin arkistomalleihin ja julkaisemme niistä pävitettyjä ohjeita uusille langoille.

Copyright © - Lankava