Eko-ontelokude, vyyhti

Eko-ontelokude, vyyhti

Alkaen 14,00 € / kg
<strong>heti varastossa</strong>
Lisätietoja
TuotemerkkiLankava
Materiaali80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri
Koko1 kg = n. 270 m
MuotoVyyhti
Puikot12–20 mm
Virkkuukoukku7–9 mm
kg

Lankava Eko-ontelokude, vyyhti

Huom. Väri 12 sävy vaihtunut. Uusi sävy 12 Nektariini.

Eko-ontelokude on tasalaatuinen, pehmeä, litteä, kierrätyspuuvillainen ontelokude. Vyyhdillä oleva Eko-ontelokude sopii parhaiten matonkudontaan. Ekoa on saatavilla 38 väriä, maanläheisistä keväänraikkaisiin.

Eko-ontelokude valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Huomioitavaa: Ontelokuteille suositellaan pesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla. Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 10-15 %. Kuteet voidaan kutistaa jo ennen käyttöä pesemällä ne pesukoneessa 30°C ohjelmalla. Kuteet tulee lingota hyvin, mahdollisimman kuiviksi. Suosittelemme kutistamaan ontelokuteet etukäteen varsinkin, jos kudotaan kangaspuissa ja kuteita yhdistellään muiden materiaalien kanssa. Kutistaminen ei ole tarpeellista virkattuja tuotteita varten. Ontelokuteiden värikartta on suntaa-antava. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä pieniä eräkohtaisia eroja.

 

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Eko-ontelokude, vyyhti

Liittyvät mallityöt

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
Copyright © - Lankava