Lilli Mix -ontelokude

Lilli Mix -ontelokude

Alkaen 16,12 € / kpl
<strong>heti varastossa</strong>
Lisätietoja
TuotemerkkiLankava
Materiaali80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri
Kokon. 1 kg = n. 220 m
MuotoRulla
Puikot12–20 mm
Virkkuukoukku7–9 mm
kpl

Lankava Lilli Mix -ontelokude

Suositun Lilli-ontelokuteen hauskat ja herkulliset Lilli Mix -sävyt ovat kiinnostavia värisekoituksia, joilla saat käsityöhösi elävän, meleeratun pinnan.

Lilli Mix -ontelokude on Lankavan valmistama Eko-puuvillainen kude, joka sopii virkkaukseen, neulontaan, kudontaan ja muihin käsitöihin. Lilli-ontelokude on suosikkikude virkattuihin mattoihin ja koreihin sekä muihin sisustustuotteisiin sen napakkuuden ja tasalaatuisuuden ansiosta. Upeasta värivalikoimasta löytyy sopivat sävyt erilaisiin sisustuksiin. 

Lilli Mix-ontelokude on ekologinen käsityömateriaali. Se valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Huomioitavaa: Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 10-15 %. Lilli-ontelokuteen värikartta on suuntaa-antava. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä eräkohtaisia eroja.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Lilli Mix -ontelokude
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
Copyright © - Lankava