Kässämessut netissä

Laskeva
 1. Soikea korinpohja vaneria
  Soikea korinpohja, vaneri
  Alkaen 4,90 € / kpl
 2. Lankava Raffia-paperinauha 100 g rulla
  Lankava Raffia 100 g
  Alkaen 4,90 € / kpl
 3. Lankava Paperinaru 150g
  Lankava Paperinaru 150g
  Alkaen 5,90 € / kpl
Laskeva

Suomen suurin käsityöalan virtuaalinen messutapahtuma Kässämessut netissä saapuu jälleen!

Tutustu Lankavan ihaniin syyskauden käsityöideoihin ja nappaa ideat ja tarvikkeet keväisiin käsitöihin. Seuraamalla messutapahtuman sisältöjä Lankavan Facebookissa et jää paitsi uusista inspiraatiovideoistamme ja muista käsityömaailman vinkeistä. Lankavan Facebook -sivuilta löydät muun sisällön lisäksi myös tallenteet messujen ennakkovideoista.

Käsityön iloa piristyspussien muodossa

Lankava on lanseerannut omaksi nettimessutuotteekseen Piristyspussit ja nyt niitä on taas saatavilla! Piristyspussin avulla pääset helposti uuden käsityöinnostuksen alkuun sillä Piristyspussista löydät materiaalit ja ohjeen kyseisen työn toteuttamiseen. Tilaa itsellesi tai lahjaksi tarvikkeet viilenevien iltojen käsityöhetkiin!

Piristyspussien tarjoushinnat ovat voimassa vain verkkokaupassamme Kässämessut netissä -tapahtuman ajan 12.-14.4.2024 ja koskevat vain vähittäishintojamme. Piristyspusseja on saatavilla rajoitettu määrä.

Postikulut veloituksetta!

Huomaathan, että saat Kässämessujen ajan (12.-14.4.2024) myös toimituskulut veloituksetta yli 50€ arvoisille tilauksille! Ilmaisen toimituksen voi hyödyntää kuluttajatilauksille toimitustavoilla Nouto Postin pakettiautomaatista (Posti Smartpost) ja Nouto Postin noutopisteestä (Postipaketti).

Copyright © - Lankava