Kässämessut netissä

Laskeva
Laskeva

Suomen suurin käsityöalan virtuaalinen messutapahtuma Kässämessut netissä saapuu jälleen!

Tutustu Lankavan ihaniin syyskauden käsityöideoihin ja nappaa ideat ja tarvikkeet syksyn käsitöihin. Seuraamalla messutapahtuman sisältöjä Lankavan Facebookissa et jää paitsi uusista inspiraatiovideoistamme ja muista käsityömaailman vinkeistä. Lankavan Facebook -sivuilta löydät muun sisällön lisäksi myös tallenteet messujen ennakkovideoista.

Lankava on lanseerannut omaksi nettimessutuotteekseen Piristyspussit ja nyt niitä on taas saatavilla! Piristyspussin avulla pääset helposti uuden käsityöinnostuksen alkuun sillä Piristyspussista löydät materiaalit ja ohjeen kyseisen työn toteuttamiseen. Tilaa itsellesi tai lahjaksi tarvikkeet viilenevien iltojen käsityöhetkiin!

Piristyspussien tarjoushinnat ovat voimassa vain verkkokaupassamme Kässämessut netissä -tapahtuman ajan 8.-10.9.2023 ja koskevat vain vähittäishintojamme. Piristyspusseja saatavilla rajoitettu määrä.

Huom. Postivapaakoodin voi aktivoida vasta toimitus- ja maksutavan valinnan jälkeen. Koodi on voimassa 8.-10.9. toimitustavoilla Nouto Postin pakettiautomaatista (Posti Smartpost) ja Nouto Postin noutopisteestä (Postipaketti).

Copyright © - Lankava