Kässämessut netissä

Laskeva
  1. TKB Cords -silmukkakaapelit
    The Knitting Barber Silmukkakaapelit
    Alkaen 9,90 € / kpl
Laskeva

Lankava mukana Kässämessuilla

Suomen suurin käsityöalan virtuaalinen messutapahtuma Kässämessut netissä saapuu jälleen! Seuraa Lankavan uusimpia kevätkauden käsityöideoita Facebookissa ja nappaa ideat ja tarvikkeet ihaniin käsitöihin. Seuraamalla messutapahtuman sisältöjä Lankavan Facebookissa et jää paitsi uusista inspiraatiovideoistamme ja uusista käsityömaailman vinkeistä.

Lankava on lanseerannut omaksi nettimessutuotteekseen Piristyspussit ja nyt niitä on taas saatavilla! Piristyspussin avulla pääset helposti uuden käsityöinnostuksen alkuun sillä Piristyspussista löydät materiaalit ja ohjeen kyseisen työn toteuttamiseen. Sinun tarvitsee vain valita tahtomasi työ ja siihen mieleisesi värit valmiista valikoimastamme. Tilaa itsellesi tai lahjaksi tarvikkeet kevään piristäviin käsityöhetkiin!

Messutarjoukset ovat voimassa vain verkkokaupassamme Kässämessut netissä -tapahtuman ajan 17.-19.3.2023 ja koskevat vain vähittäishintojamme. Tarjoustuotteita saatavilla rajoitettu määrä.

Huom. Postivapaakoodin voi aktivoida vasta toimitus- ja maksutavan valinnan jälkeen. Koodi on voimassa toimitustavoilla Nouto Postin pakettiautomaatista ja Nouto Postin noutopisteestä.

Copyright © - Lankava