Suomen Kädentaidot 2022

Suomen Kädentaidot -messut 18.-20.11.2022

Lankava on mukana Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella 18.-20.11.2022 ! Euroopan suurimmaksi kasvanut käsityöalan messutapahtuma, Suomen Kädentaidot, luo mieleenpainuvan kokemuksen kaikille kädentaitajille ja käsityön ilosta nauttiville. Lähde kanssamme Tampereelle nauttimaan inspiroivasta ja lämminhenkisestä tapahtumasta!

Lankavan löydät osastoilta:
A-halli, A501
C-halli, C201

 

Messut ovat avoinna:
pe 18.11. klo 10–18
la 19.11. klo 9–17
su 20.11. klo 10–17

 


Osastoilla luvassa messutarjouksia, inspiraatiota ja työnäytöksiä

Védís Jónsdóttir Lankavan A-hallin osastolla

Islannin tunnetuin neulesuunnittelija ja Lopi-langoista tunnetun Istexin pääsuunnittelija Védís Jónsdóttir tavattavissa Lankavan A-hallin osastolla A501 perjantaina klo 13-16 ja lauantaina klo 13-16.

Tule tapaamaan Vedistä ja hae itsellesi signeerattu messutarjouksessa oleva suomeksi käännetty Lopi 41-neuleohjekirja!

Messutarjouksia

Osastomme täyttyvät messuviikonloppuna hyvän tunnelman lisäksi myös edullisista messutarjouksista. Vieraile Lankavan osastoilla A501 ja C201 ja tutustu tämän vuoden edullisiin messuhintoihin.

Inspiraatiota

Lankavan osastot ovat täynnä käsityöinspiraatiota ja omilla ohjeillamme toteutettuja mallitöitä. Tule tutustumaan uutuuksiin sekä hakemaan ideoita ja materiaaleja seuraaviin projekteihin.

Työnäytöksiä

Lankavan omista työnäytöksistä saat vinkkejä erilaisten käsitöiden toteuttamiseen kotona, kun oma käsityövelhomme Sanna Peltoluhta esittelee tekniikoita osastollamme A501.

Tänävuonna työnäytöksissä mukana Makramee-lankavahdin solmeilu, Mosaiikki-sukkien neulominen, Istex Plötulopilla neulominen sekä Rytmi-maton virkkaus.

Päiväkohtaiset aikataulut löydät Suomen Kädentaitojen sivuilta. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!


Tilaa verkosta - nouda messuilta!

VALITETTAVASTI EMME PAKKAUSKIIREIDEN TAKIA VOI OTTAA ENEMPÄÄ MESSUNOUTO-TILAUKSIA VASTAAN. Kiitoksia jo tulleista tilauksistanne, nähdään messuilla!

Lankava tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden noutaa ennakkoon tehdyt verkkokauppatilauksensa toimituskuluitta osastoltamme C201! Hyödynnä ennakkotilaajan tarjouksemme ja me toimitamme tilauksesi Tampereen messuille sinun noudettavaksesi.

Toimi näin:

  • Tee normaalisti tilauksesi koko verkkokaupan valikoimasta
  • Tarkista kassalla tilauksesi sisältö ja henkilökohtaiset tietosi
  • Valitse toimitustavaksi Nouto Messuilta 0,00€
  • Kirjoita Tilauksen lisätiedot ja kommentti -kenttään meille tieto, minä messupäivänä tulet noutamaan tilauksesi

Jotta ehdimme pakata kaikki tilaukset mukaan messuille, teethän tilauksesi ma 14.11.2022 klo 14 mennessä.

Tilaukset ovat noudettavissa Suomen Kädentaidot -messuilta ilmoittamananne messupäivänä Lankavan osastolta C-hallista. Huomioithan, että noudon voi tehdä vain osastomme C201, tarviketelineiden viereiseltä kassalta!

 

Copyright © - Lankava