Uutiset

Lankava 95 vuotta

Lankav 95 vuotta

Vuosi 2020 on meille Lankavassa merkityksellinen, sillä yritys täyttää 95-vuotta. Kiitokset tähänastisesta taipaleesta kuuluvat ihanille asiakkaille ja ammattitaitoisille yhteistyökumppaneille sekä hyvälle tekemisen hengelle täällä Lankavassa. Juhlavuosi tuo tullessaan erilaisia tempauksia ja merkittäviä uudistuksia, kun Lankavan myymälä ja varasto muuttavat isompiin tiloihin Kauhavalla.

Lankavan tarina alkaa vuodesta 1925, kun kauhavalaisella käsityöläisellä Lyyli Karppisella ja kolmella muulla voimanaisella oli idea yhdistää vahva kauhavalainen käsityötaito ja suomalainen tekstiilisuunnittelu. Näin sai alkunsa niin kutsuttu naisten liike nimeltään Kauhavan Kangas-Aitta, joka sai lähiseudun naisten kangaspuut kolisemaan. Kauniit ja korkeasta laadustaan tunnetut kankaat toimitettiin Kauhavalta ympäri Suomen. Tänä päivänä perheyritys on nimeltään Lankava ja Lyylin tyyli elää meillä vahvana jo kolmannessa polvessa Lyylin pojanpojan Jyri Karppisen ja tämän vaimon Kirsti Karppisen johdolla.

Nykypäivän Lankava on värikäs ja innostava käsityöihmisen aarreaitta, joka uudistuu, ideoi ja inspiroi. Lankava on tunnettu laadukkaasta ja laajasta käsityömateriaalien valikoimasta, oman tuotannon Eko-puuvillalangoista sekä inspiroivista käsityöohjeista, jotka saavat käsityöharrastajien puikot ja koukut heilumaan ympäri Suomen.

Haluamme levittää käsityön iloa niin vasta käsitöistä innostuneille kuin kokeneemmillekin taitureille. Uskomme, että vaikka tänä päivänä kaupasta ja verkosta saa hankittua kaiken silmänräpäyksessä, todellinen onnen tunne syntyy itse tehden ja itse tehtyä käsityötä ylpeänä katsellen. Tämän tunteen aikaansaaminen ihmisissä on meille sydämen asia.

Lankavan omaa tuotantoa olevat kierrätyspuuvillasta valmistetut Eko-puuvillalangat ovat iloksemme löytäneet tiensä monen ekologisuutta arvostavan käsityöihmisen sydämeen kotimaassa, mutta myös ympäri maailmaa. Tiivis yhteistyö suunnittelijoiden kanssa vie Suomi-designia Lankavan käsityömallien kautta maailmalle. Haluamme omalta osaltamme olla myös suomalaisen käsityötaidon sanansaattaja.

Juhlavuosi tulee näkymään koko vuoden ajan erilaisina tempauksina ja kampanjoina. Lankavan juhlavuotta voit seurata esimerkiksi verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa Instagramissa ja Facebookissa.

 

Tervetuloa inspiroitumaan ja ostoksille Lankavan verkkokauppaan

Verkkokauppamme on uudistunut ja ilahdutamme sinua uusilla odotetuilla ominaisuuksilla! Uudistuneen ilmeen lisäksi lankojen ja käsityötarvikkeiden tilaaminen on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa ja onnistuu vaivattomasti myös mobiililaitteilla. Parannuksina entiseen ovat mm. käyttäjäystävällisempi mobiilikokemus, mahdollisuus tuotelistauksen rajaamiseen suodattimien avulla, tuotesivujen selkeys, tuotteiden ostoskoriin lisäämisen helppous sekä yhden sivun kassa, joka on vanhan verkkokaupan kassaan verrattuna nopea ja vaivaton.


Uudistuneesta verkkokaupasta löydät nyt myös entistä helpommin Lankavan suositut käsityöohjeet! Ohjeiden etsiminen käy helposti rajaamalla ohjelistausta esimerkiksi kategorian, tekniikan, langan tai tuoteryhmän mukaan. Ohjeen sivulta löydät myös kyseisessä ohjeessa käytetyn langan sekä työvälinesuositukset.

Huomaathan, että valitettavasti vanhassa verkkokaupassamme toimineet käyttäjätunnukset eivät siirry automaattisesti uuteen järjestelmään, joten luothan itsellesi käyttäjätilin uuteen kauppaan.


Uudessa verkkokaupassa on myös vielä kehitettäviä asioita ja puutteita esimerkiksi tuotetiedoissa tai käsityöohjeiden osalta saattaa tulla vastaan. Lähetäthän meille palautetta sähköpostitse uuden verkkokaupan toimivuudesta tai jos et löydä etsimääsi tuotetta!

Jos sinulla on kysyttävää uudistuksesta tai kaipaat apua, voit ottaa meihin yhteyttä lankava@lankava.fi

Toivomme, että viihdyt uudessa verkkokaupassamme!

Klikkaa tästä ostoksille >>

Copyright © - Lankava