Uutiset

Tervetuloa inspiroitumaan ja ostoksille Lankavan verkkokauppaan

Verkkokauppamme on uudistunut ja ilahdutamme sinua uusilla odotetuilla ominaisuuksilla! Uudistuneen ilmeen lisäksi lankojen ja käsityötarvikkeiden tilaaminen on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa ja onnistuu vaivattomasti myös mobiililaitteilla. Parannuksina entiseen ovat mm. käyttäjäystävällisempi mobiilikokemus, mahdollisuus tuotelistauksen rajaamiseen suodattimien avulla, tuotesivujen selkeys, tuotteiden ostoskoriin lisäämisen helppous sekä yhden sivun kassa, joka on vanhan verkkokaupan kassaan verrattuna nopea ja vaivaton.


Uudistuneesta verkkokaupasta löydät nyt myös entistä helpommin Lankavan suositut käsityöohjeet! Ohjeiden etsiminen käy helposti rajaamalla ohjelistausta esimerkiksi kategorian, tekniikan, langan tai tuoteryhmän mukaan. Ohjeen sivulta löydät myös kyseisessä ohjeessa käytetyn langan sekä työvälinesuositukset.

Huomaathan, että valitettavasti vanhassa verkkokaupassamme toimineet käyttäjätunnukset eivät siirry automaattisesti uuteen järjestelmään, joten luothan itsellesi käyttäjätilin uuteen kauppaan.


Uudessa verkkokaupassa on myös vielä kehitettäviä asioita ja puutteita esimerkiksi tuotetiedoissa tai käsityöohjeiden osalta saattaa tulla vastaan. Lähetäthän meille palautetta sähköpostitse uuden verkkokaupan toimivuudesta tai jos et löydä etsimääsi tuotetta!

Jos sinulla on kysyttävää uudistuksesta tai kaipaat apua, voit ottaa meihin yhteyttä lankava@lankava.fi

Toivomme, että viihdyt uudessa verkkokaupassamme!

Klikkaa tästä ostoksille >>

Copyright © - Lankava