Uutiset

Kauhavan Kädentaitoviikko

Vuoden 2024 Kauhavan Kädentaitoviikko pidetään 10.-15.6. Kerää kasaan kädentaidoista kiinnostunut porukka ja lähde kesäiselle retkelle Kauhavalle!

Kädentaitoviikko tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen kursseja, työpajoja, työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa ympäri Kauhavaa. Viikon aikana Lankavassa on päivittäin ohjelmaa käsitöiden ystäville.

Lankavassa järjestettäviin tapahtumiin osallistuminen on ilmaista, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. 

Lankavassa järjestettävän Kädentaitoviikon ohjelman löydät Kädentaitoviikon sivustoltamme.

 

Toivotamme tervetulleeksi Kauhavan Kädentaitoviikolle kaikki käsitöiden ystävät!


Hyvänmielen jouluneuleet 2023

Lankava ja Pelastakaa Lapset ry on jälleen mukana tuomassa jouluiloa Hyvänmielen jouluneuleet -kampanjan merkeissä!

Hyvänmielen jouluneuleet -kampanja järjestetään jo 15. kerran. Kampanjaan voi osallistua kuka vain ja siten olla mukana lahjoittamassa joululahjoja heille, jotka eivät niitä välttämättä muuten saisi.

Ohjeet osallistumiseen ja tarkempaa infoa löydät Hyvänmielen jouluneuleet -sivultamme. Aikaa osallistumiseen on marraskuun 2023 loppuun saakka.


Messumarkkinat 5.-7.10.2023

Lankavan Messumarkkinat järjestetään perinteisesti samaan aikaan Seinäjoen Käsityömessujen aikaan. Tapahtumapaikkana toimii Lankavan oma myymälä Kauhavalla.

Messumarkkinoiden aikaan löydät myymälästämme mm. tuotetarjouksia, erilaisia työnäytöksiä usealle eri käsityötekniikalle sekä poistotuotteita huimin alennuksin. Torstaina työnäytöksiä Lankavassa on pitämässä Lee Esselström ja perjantaina ja lauantaina Miia Lehtiniemi ja Ella Somppi.

Tarkempaan ohjelmaan ja tuotetarjouksiin pääset tutustumaan Messumarkkina-sivustoltamme.

Tervetuloa tutustumaan Lankavan maailmaan Messumarkkinoille!


Lankava Oy on valittu vuoden digitaaliseksi eteläpohjalaisyritykseksi

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin ICT-valiokunta on valinnut vuoden 2022 digitaaliseksi eteläpohjalaisyritykseksi kauhavalaisen Lankava Oy:n. Yritys on uudistanut liiketoimintaansa ja prosessejaan hienosti toimien samalla innostajana ja esimerkkinä muille yrityksille. Lankava Oy näkyy sosiaalisen median kanavissa jakaen tuotetietoja, työohjeita ja inspiraatiota asiakkailleen ja seuraajilleen sekä hyödyntää digitaalista kauppapaikkaa ja messuja kasvaen samalla vauhdikkaasti, kertoo Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Tomi Kohtanen.

Lue lisää Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin tiedotteesta.

Copyright © - Lankava