Uutiset

14.9.2020

Lankavan juhlaviikko 14.–19.9.2020

Tervetuloa Lankavan uuden myymälän avajaisiin ja 95-vuotissynttäreille! Uusi 1 200 m² myymälämme Kauhavalla on käsityöihmisen unelmakauppa täynnä inspiraatiota ja lankaihanuuksia.

Tutustu juhlaviikon ohjelmaan ja tarjouksiin! >>


Huom. 
Juhlaviikosta ja syksyn harrastuspiirien yhtäaikaisesta aloituksesta johtuen verkkokaupan tilaustenkäsittelyssä on tällä hetkellä ruuhkaa. Pahoittelemme pientä viivettä toimituksissa. Tilaukset lähtevät meiltä saapumisjärjestyksessä. Toivomme ymmärrystä hieman pidempiä toimitusaikoja kohtaan. 

 

5.6.-7.6.2020

Kesäiset Kässämessut netissä 5.–7.6.2020

Kiitos kaikille Kässämessuille netissä -tapahtumaan osallistujille! Meillä oli kivaa! Toivottavasti saitte mukaanne paljon ideoita ja inspiraatiota. Messuohjelman tallennetut livelähetykset, kuten työnäytösvideot, löydät edelleen tapahtuman Facebook-ryhmästä
2.6.2020

Lankava muutti uusiin tiloihin

Lankavan myymälä ja verkkokaupan varasto Kauhavalla ovat muuttaneet uusiin tiloihin. Uusi osoitteemme on Kauppatie 65, 62200 Kauhava.

Myymälä ja asiakaspalvelu avoinna (Huom. uudet aukioloajat): ma–pe 10–17, la 10–14, su suljettu

 

28.4.2020

Lankava muuttaa uusiin tiloihin 28.–30.4.

Lankavan myymälä ja verkkokaupan varasto Kauhavalla muuttavat uusiin tiloihin. Toteutamme muuton viikon 18 aikana. Muutto aiheuttaa pientä viivettä toimitusaikoihimme tällä viikolla.

Verkkokauppamme palvelee muutonkin aikana ja toimitamme tilaukset niin nopeasti kuin mahdollista. Toivomme ymmärrystä mahdollisesti hieman pidempiä toimitusaikoja kohtaan. Muutto uusiin tiloihin palvelee meitä ja asiakkaitamme ja pystymme sen myötä esimerkiksi kasvattamaan tuotevalikoimaamme.

Tutustu myös verkkokaupan Muuttomyynti-aleen ja hyödynnä tarjoukset.

 

30.3.2020

Kässämessut netissä 27.-29.3.2020 - Kiitos messuvieraille!

Kiitos kaikille Kässämessuille netissä -osallistujille! Messut onnistuivat hienosti ja teitä oli paljon. Lankavan Kevätkalenteri-malliston ja muut viimeisimmät käsityöohjeet löydät täältä.

 

 

17.3.2020

Kivijalkamyymälä suljettu toistaiseksi varotoimena - verkkokauppa palvelee 24/7

Kantaaksemme oman vastuumme tämänhetkisessä tilanteessa, laitamme Lankavan kivijalkamyymälän Kauhavalla kiinni toistaiseksi. Verkkokauppamme Lankava.fi palvelee normaalisti 24/7 ja tilaukset lähtevät meiltä päivittäin. Tavoitat meidät normaalisti myös somessa ja puhelimitse 06 434 5500. Seuraamme tilannetta tarkasti ja tiedotamme muutoksista myymälämme aukioloajoissa.⁠

 

Lankava 95 vuotta

Lankav 95 vuotta

Vuosi 2020 on meille Lankavassa merkityksellinen, sillä yritys täyttää 95-vuotta. Kiitokset tähänastisesta taipaleesta kuuluvat ihanille asiakkaille ja ammattitaitoisille yhteistyökumppaneille sekä hyvälle tekemisen hengelle täällä Lankavassa. Juhlavuosi tuo tullessaan erilaisia tempauksia ja merkittäviä uudistuksia, kun Lankavan myymälä ja varasto muuttavat isompiin tiloihin Kauhavalla.

Lankavan tarina alkaa vuodesta 1925, kun kauhavalaisella käsityöläisellä Lyyli Karppisella ja kolmella muulla voimanaisella oli idea yhdistää vahva kauhavalainen käsityötaito ja suomalainen tekstiilisuunnittelu. Näin sai alkunsa niin kutsuttu naisten liike nimeltään Kauhavan Kangas-Aitta, joka sai lähiseudun naisten kangaspuut kolisemaan. Kauniit ja korkeasta laadustaan tunnetut kankaat toimitettiin Kauhavalta ympäri Suomen. Tänä päivänä perheyritys on nimeltään Lankava ja Lyylin tyyli elää meillä vahvana jo kolmannessa polvessa Lyylin pojanpojan Jyri Karppisen ja tämän vaimon Kirsti Karppisen johdolla.

Nykypäivän Lankava on värikäs ja innostava käsityöihmisen aarreaitta, joka uudistuu, ideoi ja inspiroi. Lankava on tunnettu laadukkaasta ja laajasta käsityömateriaalien valikoimasta, oman tuotannon Eko-puuvillalangoista sekä inspiroivista käsityöohjeista, jotka saavat käsityöharrastajien puikot ja koukut heilumaan ympäri Suomen.

Haluamme levittää käsityön iloa niin vasta käsitöistä innostuneille kuin kokeneemmillekin taitureille. Uskomme, että vaikka tänä päivänä kaupasta ja verkosta saa hankittua kaiken silmänräpäyksessä, todellinen onnen tunne syntyy itse tehden ja itse tehtyä käsityötä ylpeänä katsellen. Tämän tunteen aikaansaaminen ihmisissä on meille sydämen asia.

Lankavan omaa tuotantoa olevat kierrätyspuuvillasta valmistetut Eko-puuvillalangat ovat iloksemme löytäneet tiensä monen ekologisuutta arvostavan käsityöihmisen sydämeen kotimaassa, mutta myös ympäri maailmaa. Tiivis yhteistyö suunnittelijoiden kanssa vie Suomi-designia Lankavan käsityömallien kautta maailmalle. Haluamme omalta osaltamme olla myös suomalaisen käsityötaidon sanansaattaja.

Juhlavuosi tulee näkymään koko vuoden ajan erilaisina tempauksina ja kampanjoina. Lankavan juhlavuotta voit seurata esimerkiksi verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa Instagramissa ja Facebookissa.

 

Tervetuloa inspiroitumaan ja ostoksille Lankavan verkkokauppaan

Verkkokauppamme on uudistunut ja ilahdutamme sinua uusilla odotetuilla ominaisuuksilla! Uudistuneen ilmeen lisäksi lankojen ja käsityötarvikkeiden tilaaminen on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa ja onnistuu vaivattomasti myös mobiililaitteilla. Parannuksina entiseen ovat mm. käyttäjäystävällisempi mobiilikokemus, mahdollisuus tuotelistauksen rajaamiseen suodattimien avulla, tuotesivujen selkeys, tuotteiden ostoskoriin lisäämisen helppous sekä yhden sivun kassa, joka on vanhan verkkokaupan kassaan verrattuna nopea ja vaivaton.


Uudistuneesta verkkokaupasta löydät nyt myös entistä helpommin Lankavan suositut käsityöohjeet! Ohjeiden etsiminen käy helposti rajaamalla ohjelistausta esimerkiksi kategorian, tekniikan, langan tai tuoteryhmän mukaan. Ohjeen sivulta löydät myös kyseisessä ohjeessa käytetyn langan sekä työvälinesuositukset.

Huomaathan, että valitettavasti vanhassa verkkokaupassamme toimineet käyttäjätunnukset eivät siirry automaattisesti uuteen järjestelmään, joten luothan itsellesi käyttäjätilin uuteen kauppaan.


Uudessa verkkokaupassa on myös vielä kehitettäviä asioita ja puutteita esimerkiksi tuotetiedoissa tai käsityöohjeiden osalta saattaa tulla vastaan. Lähetäthän meille palautetta sähköpostitse uuden verkkokaupan toimivuudesta tai jos et löydä etsimääsi tuotetta!

Jos sinulla on kysyttävää uudistuksesta tai kaipaat apua, voit ottaa meihin yhteyttä lankava@lankava.fi

Toivomme, että viihdyt uudessa verkkokaupassamme!

Klikkaa tästä ostoksille >>

Copyright © - Lankava