Uutiset

29.9.2021

Lankava on mukana seuraavilla syksyn messuilla:

 • Oulun Kädentaidot 16.-17.10.2021 osasto 14
 • Tampere Suomen Kädentaidot 12.-14.11.2021 osastot A501 ja C 501 lisäksi Lankavan 95 v. juhlanäyttely A 1421
 • Seinäjoen Käsityö 2021 messut 26.-28.11.2021 osasto B1 lisäksi Lankavan 95 v. juhlanäytte
 • Lankavassa Messumarkkinat 25.-27.11.2021
  Aukioloajat
  to 25.11. klo 10-17
  pe 26.11. klo 8-17
  la 27.11. klo 8-17
  Pyydämme bussiryhmiä ilmoittautumaan etukäteen kahvitarjoilua varten p. 06-4345500


Tilaa langat ennakkoon ja nouda messuilta!

Tilauksen voit tehdä verkkokaupassa www.lankava.fi. Valitse verkkokauppatilaukselle toimitustapa Nouto messuilta. Ilmoita lisätiedoissa, miltä messuilta ja minä päivänä noudat. Tilaus on noudettavissa osastoltamme tuolloin.

Ennakkotilaus messuille tehtävä viimeistään:

 • Oulu ma 11.10. mennessä
 • Tampere pe 5.11. mennessä
 • Seinäjoki ma 22.11. mennessä

 

8.9.2021

Syksyiset Kässämessut netissä 24.–26. syyskuuta!

Kässämessuilla Lankavan Facebook-sivut täyttyvät taas kivoista käsityövinkeistä. Luvassa mielenkiintoisia työnäytöksiä, tekniikkavideoita ja lankojen esittelyjä. Lankavan Lyylit toivottavat sinut tervetulleeksi messuhumuun!

Lue lisää ja tule mukaan >

 

19.5.2021

Tehdään käsillä -tapahtuma

Lankava on mukana Tehdään Käsillä -tapahtumassa 18.-20.6.2021!

Kauhavan Puukko- ja käsityöfestivaalit -tapahtuma uudistuu ja perinteikäs kesätapahtuma on nyt nemeltään Tehdään Käsillä. Luvassa on entistä laajempi kattaus kädentaitoja. Poikkeusolojen vuoksi tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna fyysisesti Kauhavalla, mutta sinut on kutsuttu nauttimaan kädentaidoista virtuaalisesti Facebookin välityksellä. Luvassa on erilaisia kädentaitojen työpajoja ja voit osallistua tapahtumaan Facebook-liveohjelmien kautta!

Ota nyt seurantaan tapahtuman FB-sivu, missä kaikki tapahtuu ja tule mukaan: https://www.facebook.com/tehdaankasilla

 

 

17.3.2021

Kässämessut netissä 19.–21. maaliskuuta!

Lankava on jälleen mukana käsityöihmisten suosituilla virtuaalimessuilla. Luvassa uusia kässävinkkejä, työnäytöksiä, tekniikkavideoita ja lankojen esittelyjä.

Lue lisää ja tule mukaan >

 

24.11.2020

Jouluiset Kässämessut netissä 4.–6.12.2020

Kässämessuilla Lankavan Facebook-sivut täyttyvät Lankavan Lyylien jouluvinkeistä. Luvassa runsaasti jouluisia kässäideoita ja lahjavinkkejä! Työnäytöksiä, tekniikkavideoita ja lankojen esittelyjä unohtamatta. Lankavan Lyylit toivottavat sinut tervetulleeksi inspiroitumaan!

Lue lisää ja tule mukaan >

 

 

5.11.2020

Lankava on mukana Suomen Kädentaidot -virtuaalimessuilla 13.–15.11.2020

Tule mukaan virtuaaliseen messutunnelmaan. Virtuaalimessuilla pääset nauttimaan näytteilleasettajien tarjonnasta, messuohjelmasta, ja tietenkin shoppailemaan. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista.

Lue lisää ja tule mukaan >

 

 

29.9.2020

Tervetuloa Messumarkkinoille to 1. – la 3.10.2020

Seinäjoen Käsityömessuja ei valitettavasti järjestetä tänä syksynä. Lankava järjestää lokakuun alussa kuitenkin jokavuotiset Messumarkkinat, jotka pidetään perinteisesti samaan aikaan Käsityömessujen kanssa. Messumarkkinoiden tapahtumapaikkana on Lankavan uusi upea myymälä.

Messumarkkinatarjoukset ovat voimassa 1.–3.10.2020 sekä Lankavan myymälässä Kauhavalla että verkkokaupassa.

Lue lisää ja tule mukaan >

 

22.9.2020

Syksyiset Kässämessut netissä 25.–27.9. Tule mukaan!

Kässämessuilla Lankavan Facebook-sivut täyttyvät Lankavan Lyylien vinkeistä ja esittelyistä. Luvassa lankojen esittelyjä, työnäytöksiä ja tekniikkavideoita.

Lue lisää ja tule mukaan >

 

 

14.9.2020

Lankavan juhlaviikko 14.–19.9.2020

Tervetuloa Lankavan uuden myymälän avajaisiin ja 95-vuotissynttäreille! Uusi 1 200 m² myymälämme Kauhavalla on käsityöihmisen unelmakauppa täynnä inspiraatiota ja lankaihanuuksia.


Huom. 
Juhlaviikosta ja syksyn harrastuspiirien yhtäaikaisesta aloituksesta johtuen verkkokaupan tilaustenkäsittelyssä on tällä hetkellä ruuhkaa. Pahoittelemme pientä viivettä toimituksissa. Tilaukset lähtevät meiltä saapumisjärjestyksessä. Toivomme ymmärrystä hieman pidempiä toimitusaikoja kohtaan. 

 

5.6.-7.6.2020

Kesäiset Kässämessut netissä 5.–7.6.2020

Kiitos kaikille Kässämessuille netissä -tapahtumaan osallistujille! Meillä oli kivaa! Toivottavasti saitte mukaanne paljon ideoita ja inspiraatiota. Messuohjelman tallennetut livelähetykset, kuten työnäytösvideot, löydät edelleen tapahtuman Facebook-ryhmästä
2.6.2020

Lankava muutti uusiin tiloihin

Lankavan myymälä ja verkkokaupan varasto Kauhavalla ovat muuttaneet uusiin tiloihin. Uusi osoitteemme on Kauppatie 65, 62200 Kauhava.

Myymälä ja asiakaspalvelu avoinna (Huom. uudet aukioloajat): ma–pe 10–17, la 10–14, su suljettu

 

28.4.2020

Lankava muuttaa uusiin tiloihin 28.–30.4.

Lankavan myymälä ja verkkokaupan varasto Kauhavalla muuttavat uusiin tiloihin. Toteutamme muuton viikon 18 aikana. Muutto aiheuttaa pientä viivettä toimitusaikoihimme tällä viikolla.

Verkkokauppamme palvelee muutonkin aikana ja toimitamme tilaukset niin nopeasti kuin mahdollista. Toivomme ymmärrystä mahdollisesti hieman pidempiä toimitusaikoja kohtaan. Muutto uusiin tiloihin palvelee meitä ja asiakkaitamme ja pystymme sen myötä esimerkiksi kasvattamaan tuotevalikoimaamme.

Tutustu myös verkkokaupan Muuttomyynti-aleen ja hyödynnä tarjoukset.

 

30.3.2020

Kässämessut netissä 27.-29.3.2020 - Kiitos messuvieraille!

Kiitos kaikille Kässämessuille netissä -osallistujille! Messut onnistuivat hienosti ja teitä oli paljon. Lankavan Kevätkalenteri-malliston ja muut viimeisimmät käsityöohjeet löydät täältä.

 

 

17.3.2020

Kivijalkamyymälä suljettu toistaiseksi varotoimena - verkkokauppa palvelee 24/7

Kantaaksemme oman vastuumme tämänhetkisessä tilanteessa, laitamme Lankavan kivijalkamyymälän Kauhavalla kiinni toistaiseksi. Verkkokauppamme Lankava.fi palvelee normaalisti 24/7 ja tilaukset lähtevät meiltä päivittäin. Tavoitat meidät normaalisti myös somessa ja puhelimitse 06 434 5500. Seuraamme tilannetta tarkasti ja tiedotamme muutoksista myymälämme aukioloajoissa.⁠

 

Lankava 95 vuotta

Lankav 95 vuotta

Vuosi 2020 on meille Lankavassa merkityksellinen, sillä yritys täyttää 95-vuotta. Kiitokset tähänastisesta taipaleesta kuuluvat ihanille asiakkaille ja ammattitaitoisille yhteistyökumppaneille sekä hyvälle tekemisen hengelle täällä Lankavassa. Juhlavuosi tuo tullessaan erilaisia tempauksia ja merkittäviä uudistuksia, kun Lankavan myymälä ja varasto muuttavat isompiin tiloihin Kauhavalla.

Lankavan tarina alkaa vuodesta 1925, kun kauhavalaisella käsityöläisellä Lyyli Karppisella ja kolmella muulla voimanaisella oli idea yhdistää vahva kauhavalainen käsityötaito ja suomalainen tekstiilisuunnittelu. Näin sai alkunsa niin kutsuttu naisten liike nimeltään Kauhavan Kangas-Aitta, joka sai lähiseudun naisten kangaspuut kolisemaan. Kauniit ja korkeasta laadustaan tunnetut kankaat toimitettiin Kauhavalta ympäri Suomen. Tänä päivänä perheyritys on nimeltään Lankava ja Lyylin tyyli elää meillä vahvana jo kolmannessa polvessa Lyylin pojanpojan Jyri Karppisen ja tämän vaimon Kirsti Karppisen johdolla.

Nykypäivän Lankava on värikäs ja innostava käsityöihmisen aarreaitta, joka uudistuu, ideoi ja inspiroi. Lankava on tunnettu laadukkaasta ja laajasta käsityömateriaalien valikoimasta, oman tuotannon Eko-puuvillalangoista sekä inspiroivista käsityöohjeista, jotka saavat käsityöharrastajien puikot ja koukut heilumaan ympäri Suomen.

Haluamme levittää käsityön iloa niin vasta käsitöistä innostuneille kuin kokeneemmillekin taitureille. Uskomme, että vaikka tänä päivänä kaupasta ja verkosta saa hankittua kaiken silmänräpäyksessä, todellinen onnen tunne syntyy itse tehden ja itse tehtyä käsityötä ylpeänä katsellen. Tämän tunteen aikaansaaminen ihmisissä on meille sydämen asia.

Lankavan omaa tuotantoa olevat kierrätyspuuvillasta valmistetut Eko-puuvillalangat ovat iloksemme löytäneet tiensä monen ekologisuutta arvostavan käsityöihmisen sydämeen kotimaassa, mutta myös ympäri maailmaa. Tiivis yhteistyö suunnittelijoiden kanssa vie Suomi-designia Lankavan käsityömallien kautta maailmalle. Haluamme omalta osaltamme olla myös suomalaisen käsityötaidon sanansaattaja.

Juhlavuosi tulee näkymään koko vuoden ajan erilaisina tempauksina ja kampanjoina. Lankavan juhlavuotta voit seurata esimerkiksi verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa Instagramissa ja Facebookissa.

 

Tervetuloa inspiroitumaan ja ostoksille Lankavan verkkokauppaan

Verkkokauppamme on uudistunut ja ilahdutamme sinua uusilla odotetuilla ominaisuuksilla! Uudistuneen ilmeen lisäksi lankojen ja käsityötarvikkeiden tilaaminen on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa ja onnistuu vaivattomasti myös mobiililaitteilla. Parannuksina entiseen ovat mm. käyttäjäystävällisempi mobiilikokemus, mahdollisuus tuotelistauksen rajaamiseen suodattimien avulla, tuotesivujen selkeys, tuotteiden ostoskoriin lisäämisen helppous sekä yhden sivun kassa, joka on vanhan verkkokaupan kassaan verrattuna nopea ja vaivaton.


Uudistuneesta verkkokaupasta löydät nyt myös entistä helpommin Lankavan suositut käsityöohjeet! Ohjeiden etsiminen käy helposti rajaamalla ohjelistausta esimerkiksi kategorian, tekniikan, langan tai tuoteryhmän mukaan. Ohjeen sivulta löydät myös kyseisessä ohjeessa käytetyn langan sekä työvälinesuositukset.

Huomaathan, että valitettavasti vanhassa verkkokaupassamme toimineet käyttäjätunnukset eivät siirry automaattisesti uuteen järjestelmään, joten luothan itsellesi käyttäjätilin uuteen kauppaan.


Uudessa verkkokaupassa on myös vielä kehitettäviä asioita ja puutteita esimerkiksi tuotetiedoissa tai käsityöohjeiden osalta saattaa tulla vastaan. Lähetäthän meille palautetta sähköpostitse uuden verkkokaupan toimivuudesta tai jos et löydä etsimääsi tuotetta!

Jos sinulla on kysyttävää uudistuksesta tai kaipaat apua, voit ottaa meihin yhteyttä lankava@lankava.fi

Toivomme, että viihdyt uudessa verkkokaupassamme!

Klikkaa tästä ostoksille >>

Copyright © - Lankava