Lankava Villava-villalanka 180x3

Lankava Villava-villalanka 180x3

Alkaen 10,90 € / kpl
<strong>heti varastossa</strong>
Lisätietoja
TuotemerkkiLankava
ValmistusmaaSuomi
Materiaali100 % suomalainen lampaanvilla
Kokon. 100 g = n. 180 m
Langan paksuusWorsted
Puikot3-4 mm
kpl

Lankava Villava-villalanka 180x3

Uusi laatu!

100 % suomalainen villa
3-säikeinen (tex 180x3)

Villava on suomalaisesta villasta valmistettua karstalankaa. Värisävyt ovat villan aitoja sävyjä, villaa ei värjätä. Lanka sopii neulontaan, kudontaan ja virkkaukseen ja se huopuu hyvin. Sopii hyvin myös kasvivärjäykseen.

Villava on parhaimmillaan erilaisissa käyttöneuleissa, kuten lapasissa, pipoissa, huiveissa ja villapaidoissa. Tästä miellyttävän tuntuisesta langasta neulot lämpimän ulkoiluun sopivan villapaidan, joka kestää aikaa. Villava onkin mainio kotimainen vaihtoehto suosittuihin kirjoneuleisiin. Suomalaisen villan värjäämättömistä omista sävyistä syntyy neuleeseen luonnollisen kaunis elävä pinta. 

Villa on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen luonnonkuitu: se sitoo kosteutta, eristää lämpöä ja on säänkestävää. Siksi se on omaa luokkaansa neulevaatteiden ja -asusteiden materiaalina. Villan mainio piirre on myös se, että se ei juurikaan kaipaa pesua. Villaneule puhdistuu ja raikastuu tuulettamalla. Jos neulevaatteesi kuitenkin täytyy pestä, tee se haaleassa vedessä, villapesuaineella, hellävaraisesti käsin. Pesun jälkeen puristele neule kuivaksi, älä kierrä tai riiputa, asettele muotoonsa tasoon kuivumaan.

Villava-langat valmistaa Lankavalle suomalaisesta villasta Pirtin Kehräämö. Lankaa ei ole koinsuojattu tai kemiallisesti käsitelty. Saatavilla myös ohuempi 2-säikeinen Lankava Villava 180x2

 

 

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Lankava Villava-villalanka 180x3

Liittyvät mallityöt

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
Copyright © - Lankava