Tilaa Lankavan tuotekuvasto

Liity postituslistalle

Liittymällä Lankavan tuotekuvaston postituslistalle, ennakkotilaat elokuussa 2024 ilmestyvän tuotekuvastomme ja saat jatkossa vuosittain ilmestyvän kuvastomme ilmaiseksi kotiisi toimitettuna. Postitamme uusimman kuvaston kaikille ennakkotilaajillemme heti kuvaston ilmestyttyä!

Kuvastomme sisältää lankojen värikarttoja, materiaalitietoja, kuvaston tuotteiden hintatiedot ja näiden lisäksi nipun uusia ja inspiroivia käsityöohjeita. Täyttämällä tämän tilauslomakkeen liityt automaattisesti kuvaston postituslistalle ja saat kuvaston jatkossa ilmaiseksi joka syksy.

 

Liity postituslistalle alla olevalla lomakkeella.


* Vaaditut tiedot
 

Huomaathan, että postitamme kuvastoja ainoastaan kotimaassa. Kuvaston tilaus tulee lomakkeen lähettämisen jälkeen vielä vahvistaa sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Antamalla yhteystietosi hyväksyt, että tiedot tallennetaan Lankavan hallinnoimaan sähköiseen rekisteriin. Halutessasi voit poistaa tietosi rekisteristämme. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tuotekuvastoamme koskevaan tiedotukseen ja mainontaan.

 

Olen jo tilannut tuotekuvaston aiemmin

Hienoa, kiitos tilauksestasi! Jos olet liittynyt postituslistallemme jo aikaisemmin, saat kuvaston vuosittain elokuun ensimmäisessä postituksessa heti kuvaston ilmestyttyä!

Ennen uuden kuvaston lähetystä lähetämme postituslistalle kirjautuneille henkilöille sähköpostilinkin osoitetietojen tarkistamista ja päivittämistä varten. Mikäli haluat poistua postituslistaltamme, voit tehdä sen saman linkin kautta.

Kuvasto saatavilla ympäri vuoden

Lankavan tuotekuvasto on saatavilla verkkokaupastamme ympäri vuoden! Saat kuvaston veloituksetta muun tilauksesi yhteydessä lisäämällä tuotekuvaston ostoskoriin tai voit tilata sen yksinään postikulujen hinnalla. Voit tilata tämän hetkisen kuvastomme täältä.

Huomaathan, että lokakuun 2023 jälkeen postituslistalle liittyneille emme enää lähetä tuotekuvastoamme 2023-2024 automaattisesti, mutta tämänkin jälkeen tulleet tiedot täydennetään rekisteriimme seuraavan kuvastomme 2024-2025 ennakkotilaajina.

 

Copyright © - Lankava