Lankava Aino-räsykude

Lankava Aino-räsykude

Alkaen 15,00 € / kg
<strong>heti varastossa</strong>
Lisätietoja
TuotemerkkiLankava
Materiaali100 % kierrätysmateriaalia (käytöstä poistettuja ehjiä ja puhtaita lakanoita)
Koko1–2 kg, pakkaus sisältää samansävyisiä kiekkoja
MuotoKiekko
Virkkuukoukku7 - 10 mm
kg

Lankavan kotimainen Aino-räsykude

Aino-räsykude on perinteinen räsykude helposti käytettävässä muodossa: valmiiksi leikattuna ja käteville kiekoille rullattuna. Ja mikä parasta, Aino on täysin kotimainen. Kaikki työvaiheet, tekstiilien keräyksestä kuteen valmistukseen, tapahtuvat Suomessa.

Aino-kude leikataan teollisesti kierrätystekstiileistä. Kudekiekko sisältää peräkkäin ommeltuna erilaisia kuviollisia ja yksivärisiä lakanakankaita. Pakkaus sisältää samansävyisiä kudekiekkoja. Ainosta kudot kauniin räsymaton helposti: valitse esimerkiksi kolme eri värisävyä ja kudo helposti suoraan kiekoilta näyttävä matto!

Lankavan Aino valmistetaan mm. kotitalouksien ja laitosten käytöstä poistamista lakanoista. Näin tekstiilien elinkaari pitenee ja ne saavat uuden elämän kudottuna, virkattuna tai neulottuna tuotteena. Kuteessa on ommeltu sauma aina lakanan vaihtumiskohdassa. Suosittelemme kutoessa leikkaamaan sauman auki ja viistoamaan päät, tasaisen lopputuloksen takaamiseksi.

Huom. Kyseessä on kierrätysmateriaalista valmistettu tuote. Tästä johtuen kuteella ei ole värikarttaa ja saatavilla olevat värit ja kuviot vaihtelevat. Kuvassa on esimerkkipakkaus, kuvat ovat suuntaa-antavia.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Lankava Aino-räsykude

Liittyvät mallityöt

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
Copyright © - Lankava