Lankava Aino-räsykude värilajitelma

Lankava Aino-räsykude värilajitelma

9,92 € / kg
<strong>heti varastossa</strong>
Lisätietoja
TuotemerkkiLankava
Materiaali100 % kierrätyspuuvilla
Koko1–2 kg
kg

Lankavan kotimainen Aino-räsykude

Aino-räsykude on perinteinen räsykude helposti käytettävässä muodossa: valmiiksi leikattuna ja käteville kiekoille rullattuna. Ja mikä parasta, Aino on täysin kotimainen. Kaikki työvaiheet, tekstiilien keräyksestä kuteen valmistukseen, tapahtuvat Suomessa.

Aino-kude leikataan teollisesti kierrätystekstiileistä. Kudekiekko sisältää peräkkäin ommeltuna erilaisia kuviollisia ja yksivärisiä lakanakankaita. 1-2 kg pakkaus sisältää neljä samansävyistä kudekiekkoa. Ainosta kudot kauniin räsymaton helposti: valitse esimerkiksi kolme eri värisävyä ja kudo helposti suoraan kiekoilta näyttävä matto!

Lankavan Aino valmistetaan mm. kotitalouksien ja laitosten käytöstä poistamista lakanoista. Näin tekstiilien elinkaari pitenee ja ne saavat uuden elämän kudottuna, virkattuna tai neulottuna tuotteena.

Huom. Kyseessä on kierrätysmateriaalista valmistettu tuote. Tästä johtuen kuteella ei ole värikarttaa ja saatavilla olevat värit ja kuviot vaihtelevat. Kuvassa on esimerkkipakkaus, kuvat ovat suuntaa-antavia.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Lankava Aino-räsykude värilajitelma
Copyright © - Lankava