Drops Merino Extra Fine

Drops Merino Extra Fine

Alkaen 4,10 € / kpl
<strong>heti varastossa</strong>
Lisätietoja
TuotemerkkiDROPS Design
ValmistusmaaRomania
Materiaali100 % superwash merinovilla
Kokon. 50 g = 105 m
Langan paksuusWorsted
Drops-lankaryhmäB
Puikot4 mm
Virkkuukoukku4 mm
Neuletiheys21 x 28 = 10 cm
kpl

Drops Merino Extra Fine

Drops Merino Extra Fine on kehrätty hienosta extra fine merinovillasta, joka tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä. Tästä langasta neulotut vaatteet tuntuvat todella mukavalta ja neulepinnasta tulee tasainen. Lanka on hellä ihoa vasten, joten se soveltuu hyvin myös vauvojen ja lasten neuleisiin.

Lankaa löytyy sekä yksivärisenä että monivärisenä, jossa langan värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava.

DROPS Merino Extra Fine -langan kehräyksessä on käytetty useita ohuita säikeitä, mikä tekee siitä joustavan. Tämän erikoisen rakenteen vuoksi on tärkeää, että neuletta käsitellään oikealla tavalla: tarkista että neuletiheys täsmää, on parempi neuloa hieman liian kireästi kuin liian löyhää. Älä pese neuletta liian kuumassa vedessä, älä jätä neuletta likoamaan ja kuivaa sitä aina tasossa.

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 25.3.0110), Standard 100, Class I, joka on saatu INNOVATEXT Textile Engineering and Testing Institute -instituutista. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

DROPS tuotteiden lankakuvat ja sävynimet ovat valmistajan tuottamia. Kuvat ja sävynimet ovat suuntaa antavia.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Drops Merino Extra Fine
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
Copyright © - Lankava