DROPS Eskimo

DROPS Eskimo

<strong>heti varastossa</strong>
Alkaen 2,40 € / kpl
TuotemerkkiDROPS Design
Materiaali100 % villa
Koko50 g = n. 50 m
Langan paksuusBulky
Drops-lankaryhmäE
Puikot8 mm
Neuletiheys11 s ja 15 krs / 10 cm
kpl
TuotemerkkiDROPS Design
Materiaali100 % villa
Koko50 g = n. 50 m
Langan paksuusBulky
Drops-lankaryhmäE
Puikot8 mm
Neuletiheys11 s ja 15 krs / 10 cm

DROPS Eskimo / Snow (nimi vaihtumassa)

DROPS Eskimo on pehmeä ja paksu, helposti neulottava 1-säikeinen lanka, joka on 100% villaa. Langasta saa aikaan lämpimiä ja mukavia neuleita. Lanka sopii myös huovutukseen.

Lanka on käsittelemätön, eli sitä ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen värjäystä. Tämän ansiosta kuidun parhaimmat ominaisuudet pääsevät esille ja lanka saa paremman muodon ja rakenteen.

DROPS Eskimo on hyvin suosittu talvilanka, joka löytyy 5 eri värisävytyyppinä: Yksivärisenä, valikoima yksivärisiä sävyjä, monivärisenä, eli langan eri värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava, printtiväreinä, jolloin lanka on valmistettu eri väreistä, joissa raidoitus on tasainen, tweedinä, jolloin lankaan on lisätty tweediä ja langassa esiintyy satunnaisia värejä ja rakenteita, tällöin langan paksuus vaihtelee hieman ja degradéväreinä, jossa sävyt vaihtuvat tasaisesti. Kun vaihdat uuteen degradékerään, kannattaa etsia langasta värisävy, jolla edellinen kerä loppui. Tällä tavoin saat kauniin lopputuloksen, jossa värisävyt vaihtuvat tasaisesti.

Hoito-ohje: Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus / Voidaan huovuttaa

Made in EU
Oeko-Tex® certificate 25.3.0099

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:DROPS Eskimo
Copyright © - Lankava