DROPS Eskimo

DROPS Eskimo

I lager
Från 2,40 € / st
VarumärkeDROPS Design
Material100 % Ull
Vikt50 g = ca. 50 m
GrovlekBulky
Drops GarngruppE
Stickor8 mm
Masktäthet / 10 cm11 m, 15 v / 10 cm
st
VarumärkeDROPS Design
Material100 % Ull
Vikt50 g = ca. 50 m
GrovlekBulky
Drops GarngruppE
Stickor8 mm
Masktäthet / 10 cm11 m, 15 v / 10 cm

DROPS Eskimo

DROPS Eskimo är ett mjukt, tjockt och lättstickat 1-trådigt garn i 100 % ren ull som ger varma och sköna plagg, och som även passar väldigt bra att tova!

Garnfibrerna är obehandlade, vilket innebär att de enbart har tvättats, och inte utsatts för kemisk behandling innan färgning. Detta får fram ullens bästa egenskaper, samtidigt som det ger en bättre form och textur.

Detta är ett väldigt populärt vintergarn och DROPS Eskimo finns i 5 olika varianter: enfärgade, mixfärger, printfärger, tweedfärger och degradé-färger. Mixfärgerna produceras genom att färgerna kardas tillsammans innan garnet blir spunnet. De tryckta färgerna har olika färger som upprepas i tillfälliga och oregelbundna längder. Tweed-färgerna har en tweedeffekt inspunnet i ullen, som ger både tillfällig färgeffekt och struktur, och som gör att tråden kan variera något i tjocklek. I degradé-färgerna är det jämna övergångar från en färg till en annan och vid byte av nystan av denna Eskimo-typ lönar det sig därför att välja den ände av det nya nystanet som startar i samma färgrapport som det du avslutar med. På det sättet kommer du få ett fint resultat med en läcker flytande övergång.

Handtvätt, max 30°C / Torkas plant / Kan tovas

Made in EU
Oeko-Tex® certificate 25.3.0099

Write Your Own Review
Du recenserar:DROPS Eskimo
Copyright © - Lankava