Handarbetstävling

Handarbetstävling

Handarbetstävling


Käsityökilpailu Lankavan kierrätysmateriaaleista

 

Tee kierrätystuote!

Neulo, kudo, virkkaa, puno tai solmeile. Tee tuote Lankava Oy:n Aino-räsykuteesta vapaasti valitsemallasi käsityötekniikalla ja osallistu käsityökilpailuun. Palkitsemme kolme parasta työtä. Lisäksi arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kymmenen kivaa yllätyspalkintoa!

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailu on avoin kaikille käsityön ammattilaisille, alan opiskelijoille ja harrastajille Suomessa ja ulkomailla. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun kahdella työllä. Kilpailuaika päättyy 15.4.2019. Kilpailun tulokset julkistetaan 30.5. mennessä Lankavan nettisivuilla: www.lankava.fi

2. Kilpailuun voi osallistua vain aiemmin julkistamattomilla töillä, joihin tekijällä on tekijänoikeus.

3. Kilpailutyön valmistukseen tulee käyttää Lankavan Aino-räsykudetta. Lisänä voi käyttää myös muita Lankavan kierrätysmateriaaleja: EKO-, Lilli- ja Mini-ontelokudettatta, Paulina-punoskudetta, Frotee-pörrökudetta, Chunkymop- ja Minimop-lankoja ja mattokanttia. Materiaalit löytyvät verkkokaupastamme.

4. Lankava Oy:llä on oikeus lunastaa palkitut työt palkintosummaa vastaan ja julkaista ohjeet nettisivuillaan ja hinnastossaan.

5. Kilpailutyöhön voi liittää tarinan, esimerkiksi siitä mistä mallin suunnittelu on saanut alkunsa, missä ja millaisissa tilanteissa sitä on ajateltu käyttää tai miksi on valittu tietty tekniikka, värit, kuviot ja materiaalit.

Kilpailutöiden arvioinnissa otetaan huomioon mm. seuraavat näkökohdat:

  • tuotteen ulkonäkö, idea ja toimivuus
  • tuotteen ja valmistustekniikan soveltuvuus käyttötarkoitukseen
  • materiaalien valinta
  • toteutuksen ja viimeistelyn taso
  • tuotteen huollettavuus ja korjattavuus

Tekniset määräykset

Kilpailutyöt on nimettävä ja varustettava sekä nimimerkillä että tuotteeseen liittyvällä tarinalla. Kilpailutyöhön kiinnitetään nimimerkki. Mukaan liitetään nimimerkillä varustettu suljettu kuori, joka sisältää tekijän nimen, henkilötunnuksen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Nimimerkit eivät voi olla piirrettyjä.

Kilpailijat vastaavat itse kilpailutöiden lähettämis- ja kuljetuskuluista töiden vastaanottopaikalle ja takaisin: Lankava Oy, Kauppatie 91, 62200 KAUHAVA. Työt tulee toimittaa huolellisesti pakattuina ja pakkauksessa tulee olla merkintä KIERRÄTYSKILPAILU.

Vakuutukset

Kilpailijat vastaavat itse kilpailutöiden vakuuttamisesta.

Kilpailun palkinnot

I palkinto: Lankavan lahjakortti 400

II palkinto: Lankavan lahjakortti 300

III palkinto: Lankavan lahjakortti 200

Lisäksi 10 kivaa yllätyspalkintoa!

 

Tiedustelut

Lankava Oy

Kirsti Karppinen

kirsti.karppinen@lankava.fi

p 050-3420904