Käsityökilpailu

Lankavan Käsityökilpailu

Lankavan Käsityökilpailu


Osallistu Lankavan kierrätysteemaiseen Käsityökilpailuun! 

Tee kierrätystuote!

Neulo, kudo, virkkaa, puno tai solmeile Lankavan kierrätysmateriaaleista. Suunnittele ja toteuta tuote Lankavan Aino-räsykuteesta vapaasti valitsemallasi käsityötekniikalla ja osallistu käsityökilpailuun. Palkitsemme kolme parasta työtä. Lisäksi arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kymmenen kivaa yllätyspalkintoa!

Kilpailun palkinnot

I palkinto: Lankavan lahjakortti 400 €

II palkinto: Lankavan lahjakortti 300 €

III palkinto: Lankavan lahjakortti 200 €

+ 10 yllätyspalkintoa!

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailu on avoin kaikille käsityön ammattilaisille, alan opiskelijoille ja harrastajille Suomessa ja ulkomailla. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun kahdella työllä. Kilpailuaika päättyy 15.4.2019. Kilpailun tulokset julkistetaan 30.5. mennessä Lankavan nettisivuilla: www.lankava.fi

2. Kilpailuun voi osallistua vain aiemmin julkistamattomilla töillä, joihin tekijällä on tekijänoikeus.

3. Kilpailutyön valmistukseen tulee käyttää Lankavan Aino-räsykudetta. Lisänä voi käyttää myös muita Lankavan kierrätyspuuvillaisia kuteita: EKO-, Lilli- ja Mini-ontelokudetta, Paulina-punoskudetta, Frotee-pörrökudetta, Chunkymop- ja Minimop-lankoja ja mattokanttia. Materiaalit löytyvät verkkokaupastamme.

4. Lankava Oy:llä on oikeus lunastaa palkitut työt sovittua korvausta vastaan ja julkaista ohjeet nettisivuillaan ja hinnastossaan.

5. Kilpailutyöhön voi liittää tarinan, esimerkiksi siitä mistä mallin suunnittelu on saanut alkunsa, missä ja millaisissa tilanteissa sitä on ajateltu käyttää tai miksi on valittu tietty tekniikka, värit, kuviot ja materiaalit.

Lankavan arvosteluraati ottaa kilpailutöiden arvioinnissa huomioon mm. seuraavat asiat:

  • tuotteen ulkonäkö, idea ja toimivuus
  • tuotteen ja valmistustekniikan soveltuvuus käyttötarkoitukseen
  • materiaalien valinta
  • toteutuksen ja viimeistelyn taso
  • tuotteen huollettavuus ja korjattavuus

Tekniset määräykset

Kilpailutyöt on nimettävä ja varustettava sekä nimimerkillä että tuotteeseen liittyvällä tarinalla. Kilpailutyöhön kiinnitetään nimimerkki. Mukaan liitetään nimimerkillä varustettu suljettu kuori, joka sisältää tekijän nimen, henkilötunnuksen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä postin noutopisteen kilpailutyön palautusta varten. Nimimerkit eivät voi olla piirrettyjä.  

Kilpailijat vastaavat itse kilpailutöiden lähettämis- ja kuljetuskuluista töiden vastaanottopaikalle: Lankava Oy, Kauppatie 91, 62200 KAUHAVA. Työt tulee toimittaa huolellisesti pakattuina ja pakkauksessa tulee olla merkintä KIERRÄTYSKILPAILU.

Vakuutukset

Kilpailijat vastaavat itse kilpailutöiden vakuuttamisesta.

Tiedustelut

Lankava Oy

Kirsti Karppinen

kirsti.karppinen@lankava.fi

p 050-3420904