Lankava Lilli Tube Yarn, hank-05EX. Brown

Lankava Lilli Tube Yarn, hank-05EX. Brown

€5.90 / kg
Out of stock
Out of stock
More Information
BrandLankava
Fibre Content80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri
Weight/Meterage1 kg = n. 220 m
FormHank
Needles15–25 mm
Hook Recommendation7–9 mm

Lankava Lilli-ontelokude, vyyhti

Lilli-ontelokude on tasalaatuinen, pyöreä ja napakka kierrätyspuuvillainen ontelokude matonkudontaan ja virkkaukseen, ja miksei myös neulepuikoille, kun haluat tehdä jotakin suuremmassa mittakaavassa. Lilli on suositun kori- ja mattovirkkausgenren ykköstähti.

Lilli-ontelokude valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Huomioitavaa: Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla. Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 15-20 %. Kuteet voidaan kutistaa jo ennen käyttöä pesemällä ne pesukoneessa kirjopesuohjelmalla. Kuteet tulee lingota hyvin, mahdollisimman kuiviksi. Lilli-ontelokuteen värikartta on suuntaa-antava. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä pieniä eräkohtaisia eroja.

Write Your Own Review
You're reviewing:Lankava Lilli Tube Yarn, hank-05EX. Brown
Copyright © - Lankava